Dalila Interior Concept – Perdele si draperii| www.perdeletapet.ro

Bine ati venit! Avem placerea de a va invita in showroom-ul Dalila Interior Concept din Str. Popa Tatu nr. 39, sector 1 in care puteti vizualiza o gama diversificata de produse pentru amenajarea integrala a interioarelor cu materiale de perdele, draperii, tapiterii, sisteme de prindere, accesorii, tapet si multe altele. Dalila Interior Concept este o firma tanara avand o echipa cu experienta de peste 10 ani in domeniul amenajarilor interioare. Va oferim servicii complete de design, masuratori, confectionare, montaj si servicii de intretinere a materialelor.

Perdele si draperii cu pliuri manuale

Perdele si draperii cu pliuri manuale.

Chair daca acest procedeu este putin mai costisitor, rezultatul este unul desavarsit si unic pentru fiecare client. Avantajele pliurilor manuale sunt nenumarate, printre acestea numarandu-se faptul ca nu se mai deplaseaza in timpul curatarii, ramanand fixe si la fel de atractive ca la inceput. Si arata ordonat si ingrijit!

Metodele de pliere sunt si ele diversificate, acestea putand fi cu 2 pliuri, 3 pliuri sau mai mult in functie de cantitatea de material solicitata. Sa nu uitam de conuri si plisee si mai ales ca ne putem juca cum vrem in confectionarea materialelor.

Din ce in ce mai multi oameni aleg aceasta metoda in defavoarea rejansei clasice, deoarece aspectul final denota rafinament, unicitate si atentie sporita la detalii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 13, 2013 by in perdele si draperii, Uncategorized.

Navigation

%d bloggers like this: