Dalila Interior Concept – Perdele si draperii| www.perdeletapet.ro

Bine ati venit! Avem placerea de a va invita in showroom-ul Dalila Interior Concept din Str. Popa Tatu nr. 39, sector 1 in care puteti vizualiza o gama diversificata de produse pentru amenajarea integrala a interioarelor cu materiale de perdele, draperii, tapiterii, sisteme de prindere, accesorii, tapet si multe altele. Dalila Interior Concept este o firma tanara avand o echipa cu experienta de peste 10 ani in domeniul amenajarilor interioare. Va oferim servicii complete de design, masuratori, confectionare, montaj si servicii de intretinere a materialelor.

Perdele si draperii

Bine ati venit!
Avem placerea de a va invita in showroom-ul Dalila Interior Concept din Str. Popa Tatu nr. 39, sector 1 in care puteti vizualiza o gama diversificata de produse pentru amenajarea integrala a interioarelor cu materiale de perdele, draperii, tapiterii, sisteme de prindere, accesorii, tapet si multe altele.
Dalila Interior Concept este o firma tanara avand o echipa cu experienta de peste 10 ani in domeniul amenajarilor interioare.
Va oferim servicii complete de design, masuratori, confectionare, montaj si servicii de intretinere a materialelor.
De asemenea, va oferim gratuit un serviciu de intretinere al materialelor care consta in: deplasare la domiciliul dumneavoastra, demontarea tuturor materialelor de perdele si draperii, spalarea, calcarea si remontarea acestora (in decurs de 1 an de la achizitie)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 10, 2012 by in Uncategorized and tagged , , , , .

Navigation

%d bloggers like this: